Leveransinformartion

Vi levererar alla beställningar med DHL. Oavsett hur liten eller hur stor din beställning är. Vi använder DHL till alla transporter. En fraktavgift på 400kr tillkommer på alla över 30kg. Alla varor som är över 60 kg tillkommer det en avgift på 900kr. Leveranser sker mellan kl 08:00-18:00, måndag till fredag. Normal leveranstid är 1-4 arbetsdagar beroende på var i Sverige du vill ha paketet levererad samt beroende på tillverkningstiden. Varorna kan levereras i olika paket beroende på storlek och vikt.

Vi levererar i hela EU

Safebrack Sweden AB levererar varor inom hela EU.

Fraktkostnader

Vi har fri frakt på alla våra produkter. Frakt debiteras med 400kr per leverans till din dörr eller avtalad plats samt för vissa produkter som har en vikt över 30kg kan ytterligare fraktkostnad bli aktuell, vilket även framgår vid din betalning där totalkostnaden anges.

Utebliven leverans & leveransförsök

Om vår speditör, DHL, inte kan leverera ditt paket kommer de att lämna en avi i din brevlåda. Ni får då hämta ut paketet hos närmaste ombud, alternativt boka upp en ny tid med dem för utkörning.

Spåra ditt paket på DHL:s hemsida. Kolli-id:t får du i ditt leveransbekräftelsemail.

https://www.logistics.dhl/se-sv/home/sparning.html

DHL har ingen skyldighet att ringa till kunden för att höra med dem om du är hemma eller på avtalad plats. Dock kan detta ändå förekomma beroende på vem som levererar paketet och om det finns ett telefon nr angivet på fraktsedeln. Vi ber dig kontakta DHL direkt innan du kontaktar oss för assistans gällande ditt paket.

Om du inte är tillgänglig vid kontakttillfället eller själv kontaktar DHL inom fem arbetsdagar, kommer leveransen skickas tillbaka till vårt centrallager. I samband med detta kommer vi makulera din order och återbetala kostnaden för varorna efter avdrag för fraktavgifter tur och retur avgifter samt administrationskostnader för leveransen. Räcker inte den av dig gjorda betalningen kommer vi att debitera dig mellanskillnaden. Totalkostnaden för detta varierar beroende på vikt och volym på din leverans.
×

Kundvagn