1. Företagets information

Juridiskt bolagsnamn:Safebrack Sweden AB
Organisationsnummer:559208-4197
Adress:Vintervägen 2B
135 40 Tyresö
Telefonnummer:+46 (8) 735 35 35
E-mail:info@safebrack.se
VAT-nummer (Momsregistreringsnummer:SE559208419701

2. Allmänt

2.1 Dessa allmänna villkor (”Villkoren”) gäller när du som konsument (”Kund”) gör en beställning hos Safebrack Sweden AB via webbplatsen www.safebrack.se och därtill hörande sidor, (”Webbshoppen”). Villkoren gäller mellan dig och Safebrack Sweden AB, org. nr 559208-4197 (Safebrack) och det är mellan dessa två som avtal ingås med. Det bolag du ingår avtalet med benämns nedan ”Safebrack”.

2.2 Safebrack expedierar inga kontantköp till personer under 18år och inga kreditköp till personer under 18år.

2.3 Safebrack reserverar sig för eventuella bild- och skrivfel på Webbshoppen. Webbshoppen, samt allt innehåll på denna, ägs av Safebrack. Informationen är skyddad genom lag med hänsyn till t.ex. upphovsrätt, marknadsföring och varumärken. Detta innebär att varumärken, firmanamn, produktnamn, bilder och grafik, design, layout samt information om produkter, tjänster och annat innehåll inte får kopieras eller användas utan skriftligt medgivande från Safebrack.

.3. Avtal och beställning

3.1 För att kunna göra ett köp via webbshoppen måste kunden acceptera villkoren. Genom att acceptera Villkoren förbinder sig kunden att följa villkoren, samt godkänner att denne tagit del av informationen om personuppgifter och samtyckt till användningen av cookies enligt Safebrack integritetspolicy, se nedan. Ett avtal om köp, för vilket dessa villkor tillämpas, (”avtal”), ingås först när Safebrack skriftligen bekräftat kundens beställning och till kunden sent en orderbekräftelse från Safebrack

3.2 Safebrack strävar efter att kund ska få orderbekräftelse senast 48 timmar efter det att Safebrack mottagit en beställning. Om en beställning görs på fredag eller helgdag försöker Safebrack dock bekräfta denna senast kl 18:00 nästföljande arbetsdag. En beställning kan endast bekräftas om Safebrack erhållit och kan fastställa Kundens leveransadress.

4. Kunduppgifter m.m.

4.1 Kunden bekräftar att de uppgifter som kunden fyller i är korrekta och fullständigt ifyllda. Kund ansvarar för felaktigt ifyllda uppgifter och den skada detta kan medföra.

4.2 Kunden åtar sig att tillse att ingen annan än kunden kan använda kundens inloggningsuppgifter. Kunden får inte avslöja användarnamn och lösenord för någon obehörig och ska se till att handling med uppgift om användarnamn och lösenord förvaras på ett sådant sätt att obehörig inte kan få tillgång till informationen. Kunden ska omgående anmäla till Safebrack om det kan misstänkas att obehörig känner till kundens lösenord. Kunden ansvarar för alla köp och information som gjorts med dennes inloggningsuppgifter.

4.3 Om Safebrack misstänker att kunden missbrukar sitt användarkonto eller sina inloggningsuppgifter eller annars bryter mot villkoren har Safebrack rätt att stänga av kunden med omedelbar verkan. Safebrack har även rätt att oavsett anledning tilldela kunden nya inloggningsuppgifter.

5. Priser, avgifter och betalning

5.1 Vid beställning via webbshoppen gäller de priser som anges på webbshoppen. Alla priser är angivna i svenska kronor(SEK) för Sverige exklusive fraktkostnad och exklusive moms.

5.2 Kunden kan betala sin beställning genom faktura eller kreditkortsbetalning enligt de kreditkort som framgår av webbshoppen. För varje order tillkommer vid var tid gällande leveransavgift, vilken anges på webbshoppen. Vid betalning med faktura tillkommer även vid var tid gällande fakturaavgift som finns angiven på webbshoppen. Läs mer under betalning i sidfoten.

6. Frakt

6.1 Varor som finns i lager levereras normalt inom två till fyra arbetsdagar räknat från när din order lagts.

7. Öppet köp och ångerrätt

7.1 Safebrack erbjuder alltid 30 dagars öppet köp och/eller bytesrätt, både vid köp av varor på webbshoppen.

7.2 Vid köp av varor på webbshoppen gäller 30 dagars ångerrätt i enlighet med konsumenträttsliga regler. Detta innebär att du som kund har rätt att ångra ditt köp genom att meddela Gorilla Sports detta inom 30 dagar från att du mottagit den beställda varan.

7.3 Ångerrätten gäller inte om kund bryter förpackningen till en vara, om inte detta är nödvändigt för att undersöka eller testa varan enligt vad som framgår av Safebrack returpolicy på webbshoppen.

8. Tillämplig lag och tvist

Vid eventuell tvist följer Safebrack beslut från Allmänna Reklamationsnämnden. Tvist rörande tolkningen eller tillämpningen av dessa villkor ska tolkas i enlighet med svensk lag. Dessa villkor har fastställts av Safebrack den 2019-07-25.

×

Cart